Zabranili su vas na društvenim mrežama? Robot advokat vam može pomoći

Platforma će za korisnika poslati pravni zahtev odgovarajućem odeljenju kompanije kako bi se rešio neki problem.

Izvor: B92, Engadget četvrtak, 23.12.2021. | 08:26 Podeli Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Kako postoje stotine miliona, ako ne i milijarde, korisnika na društvenim mrežama, kompanije imaju pune ruke posla u procesu odgovaranja na različita pitanja i imejlove.

To znači da, ukoliko nešto nije u redu sa korisnikovim nalogom (na primer, on bude slučajno zabranjen iz bilo kog razloga), može biti teško dobiti odgovor od administratora mreže.

Dobra vest je da oni, koji su spremni da plate određeni iznos, mogu da pronađu pomoć i uklone zabranu naloga pomoću robota advokata.

Ovo stiže u formi platforme DoNotPay, koja u ime korisnika šalje pravni zahtev odgovarajućem odeljenju kompanije. Ovo može biti bolji način da korisnikov zahtev bude primećen u odnosu na standardnu imejl poruku.

Platforma će korisniku pomoći da napiše žalbu i prosledi je različitim servisima društvenih mreža, uključujući Instagram, Xbox, Uber, Pinterest, Steam, Amazon i druge platforme.

Naravno, kako je to slučaj sa većinom pravnih servisa, DoNotPay nije besplatan. Pretplata na korišćenje ovog servisa iznosi 36 dolara mesečno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment