B92 – Internet, Radio i TV stanica

[] Tragedija u SAD: Sedmočlana porodica pronađena mrtva – Vesti – Info – B92.net ]]>

Najmanje sedam osoba pronađeno je mrtvo u porodičnoj kući u Minesoti, a prema prvim informacijama, oni su preminuli tokom sna.

Ilustracija, foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Dr Predrag Kon rekao je da niko nije odobrio okupljanja više od 500 ljudi, a uveliko se reklamiraju organizovani dočeci Nove godine na trgovima.

Foto: TV Prva

Iako se nastavlja pad broja novozaraženih, kao i onih u bolnicama, nadležni upozoravaju na oprez jer omikron još nije registrovan kod nas.

Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Jedno dete povređeno je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 06.50 časova u Lajkovcu.

Ilustracija: Depositphotos/zx6r92

London — Zamenik britanskog premijera negira da je Boris Džonson prekršio pravila lokdauna.

Tanjug/Joshua Bratt/PA via AP

Beograd — Prema pisanju beogradskih medija, postoje nova saznanja o likvidaciji braće Bitići, koja je kost u grlu odnosa SAD i Srbije.

Screenshot TV B92

Mjanmarska vojska izvršila je niz masovnih ubistva civila u julu.

Ilustracija, foto: EPA-EFE/ STR

Vašington — Predsednik SAD naložio je rukovodstvu nacionalne bezbednosti da upotrebi sva moguća sredstva da obuzda navodno predstojeću rusku invaziju na Ukrajinu.

Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franja, hteo bi da se ponovo sretne sa ruskim patrijarhom Kirilom, a želja mu je i da poseti Moskvu.

Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia
B92 – Najviše komentara
Pročitajte još na B92
Video
0 || $(„.overallImg-left div“).children(„img“).length>0){$(„header“).addClass(„branding“);$(„footer“).addClass(„branding“);} if($(„.overallImg-right div“).children(„iframe“).length>0 || $(„.overallImg-left div“).children(„iframe“).length>0){$(„header“).addClass(„branding“);$(„footer“).addClass(„branding“);} }); ]]>


Source

Leave a Comment