BBC na srpskom na B92

[] BBC News | Na srpskom – B92.net Getty Images

U svetu je do sada zaraženo blizu 273,6 miliona ljudi, a preminulo više od 5,3 miliona. Dato je 8,6 milijarde doza vakcina, prema podacima Univerziteta Džons Hopkins.

Za razliku od prethodne tri subote kada su blokirani putevi, danas je protest održan ispred zgrade Vlade Srbije u centru Beograda, a skupova je bilo u još nekoliko gradova u zemlji.

Češki dramaturg Vaclav Havel napravio je svet svojom pozornicom dok je vodio zemlju iz komunizma 1989. godine.

BBC

Zgrada Ložionice sagrađena je pre skoro sto godina, svedočila je brojnim promenama, a mogla bi da postane kreativni centar.

Zgrada ložionice i vodotoranj u blizini Mostarske petlje, 2. decembra 2021./BBC

Sada, sa pojavljivanjem novog omikron soja – koji je naterao Englesku da ponovo uvede restriktivne mere kao što su korišćenje maske ili PCR test za putnike – situacija je ponovo postala komplikovana.

Marija Santomil radi u bolnici Sent Meris u Londonu od 2014./María Santomil

Teorije zavere pokrenule su tržište „predmeta protiv 5G mreže“.

RIVM

Bouvi je snimo singl I Want Your Love 1965. godine, četiri godine pre izlaska pesme Space Oddity kojom se proslavio.

Dejvid Bouvi je prodao 140 miliona albuma u karijeri, a ovo je jedna od prvih njegovih pesama/Getty Images s[r].sources.in dexOf(c)){var t=e.createElement(n);t.async=1,t.src=c;var a=e.getElementsByTagName(n)[0];a.parentNode.insertBefore(t,a),s[r].sources.push(c) }} (window,document,“script“,“https://news.files.bbci.co.uk/ws/partner-analytics/js/pageTracker.min.js“,“s_bbcws“); s_bbcws(‘partner’, ‘b92.net’); s_bbcws(‘language’, ‘serbian’); s_bbcws(‘track’, ‘pageView’); ]]>

©BBC na srpskom - B92

B92 – Najviše komentara
Pročitajte još na B92

0 || $(„.overallImg-left div“).children(„img“).length>0){$(„header“).addClass(„branding“);$(„footer“).addClass(„branding“);} if($(„.overallImg-right div“).children(„iframe“).length>0 || $(„.overallImg-left div“).children(„iframe“).length>0){$(„header“).addClass(„branding“);$(„footer“).addClass(„branding“);} }); ]]>


Source

Leave a Comment