Sony kopira Microsoft – uvešće funkciju koja liči na Xbox Game Pass

Sony planira da kreira objedinjeni servis za pretplatu, nalik na Xbox Game Pass.

Izvor: B92, Verge utorak, 7.12.2021. | 15:07 -> 21:00 Tweet Podeli Foto: Natanael Ginting / Shutterstock.com

Foto: Natanael Ginting / Shutterstock.com

Kompanija već nudi dva pretplatnička servisa: PlayStation Plus (koji je potreban za većinu onlajn multiplejer igara) i PlayStation Now (nudi katalog igara za preuzimanje i strimovanje).

Prema navodima, pomenuti postojeći servisi će biti spojeni u novi servis, a sugeriše se da će Sony zadržati PlayStation Plus brand, dok će odbaciti PlayStation Now.

Novi servis, koji nosi kodno ime „Spartacus“, će navodno imati tri nivoa. Jedan bi nudio aktuelne PlayStation Plus pogodnosti, drugi bi uključivao katalog PS4 i PS5 igara, dok bi treći nivo nudio proširene demoe, striming igara i biblioteku klasičnih PS1, PS2, PS3 i PSP naslova.

Sony bi svoj novi pretplatnički servis mogao objaviti na proleće, sledeće godine. Iz kompanije nisu komentarisali ove navode.

Novi Sony Spartacus servis bi mogao staviti Sony rame uz rame sa Microsoftovom Game Pass Ultimate pretplatom, koja ljudima omogućava da igraju onlajn multiplejer igre, pristupaju ogromnim bazama igara Microsofta i drugih kompanija i strimuju igre iz clouda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment