Biz – B92.net

[]
Biz – B92.net Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas u Smederevu finalne radove na rekonstrukciji kotlarnice u vrtiću „Diznilend“ u naselju Senjak.

Foto: Ministarstvo zaštite životne sredine

Beograd — Kompanija NIS je i ove godine bila generalni sponzor HR Week-a, koji je treću godinu zaredom okupio više od 4.000 HR stručnjaka iz 47 zemalja sveta.

Foto: NIS

Fruškogorski koridor deo je puta koji spaja Novi Sad sa auto-putem A1, a nadovezaće se na put Ruma-Šabac-Loznica, sa kojim će na kraju biti dug 125 km.

Ilustracija: Depositphotos, mrak.hr

Zamrzavanjem cene za kupce na komercijalnom tržištu u jeku najveće energetske krize Elektroprivreda Srbije je zaštitila opstanak privrede, kažu u tom preduzeću.

Ilustracija: urbans/Shutterstock

Građani i privrednici ovog meseca ministru finansija Siniši Malom mogu da postavljaju pitanja na Instagramu koja se tiču paušalnog oporezivanja.

Foto: Ministarstvo finansija

Brojne strane investicije, otvaranje fabrika i gradnja važnih saobraćajnica već duže vreme su svakodnevica Srbije.

Printskrin: Instagram/avucic

Beograd — Cene osnovnih životnih namirnica naglo su skočile u prethodnih nekoliko meseci.

Foto: Screenshot/Prva TV

Moskva — Srbija će kupiti nove ruske raketno-topovske protivvazdušne sisteme „Pancir“, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Foto: Epa/MAXIM SHIPENKOV

Mladi tim inovatora iz Čačka prezentovao je prvu 3D mašinu za štampanje kuća od betona, kao i samu štampanu kuću, koja je prva ove vrste u istočnoj Evropi.

Foto: RINA
B92 – Najviše komentara
Pročitajte još na B92
Anketa
Trgujete li kriptovalutama?
Obrazovanje
  • Prodaja

    56m² 220.000€, Beograd, Savski Venac, Centar (Savski venac), Bulevar Vudroa Vilsona

  • Prodaja

    115m² 125.000€, Beograd, Rakovica, Petlovo brdo, Nićifora Ninkovića

  • Prodaja

    62m² 159.000€, Beograd, Vračar, Čubura, Grahovska

Pogledaj sve najnovije oglase
Seebiz
0 || $(„.overallImg-left div“).children(„img“).length>0){$(„header“).addClass(„branding“);$(„footer“).addClass(„branding“);} if($(„.overallImg-right div“).children(„iframe“).length>0 || $(„.overallImg-left div“).children(„iframe“).length>0){$(„header“).addClass(„branding“);$(„footer“).addClass(„branding“);} }); ]]>Source

Leave a Comment