Battlefield 2042 igrači peticijom traže jednu jednostavnu promenu

Battlefield 2042 igrači imaju još jedan problem koji ih uznemirava.

Izvor: B92, digitaltrends sreda, 1.12.2021. | 15:31 -> 08:23 Podeli Foto: Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

Foto: Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

Battlefield 2042 igrač, sa nadimkom „Shadow“, je pokrenuo peticiju u nadi da će DICE i EA dodati podršku za miš i tastaturu u verziju Battlefield 2042 igre za konzole. Trenutno je skupljeno preko 10.000 potpisa igrača.

Podrška za više platformi je postala karakteristika sve većeg broja pucačina iz prvog lica, a uz to ide i podrška za miš i tastaturu na konzolama. Ipak, to nije slučaj sa Battlefield 2042 i igrači nisu srećni zbog toga.

EA je nedavno objavila na Battlefield 2042 blogu sledeću izjavu: „Čuli smo vaša pitanja o podršci za miš i tastaturu za konzole. Možemo potvrditi da to nećemo podržavati na konzolama tokom lansiranja Battlefield 2042, ali još uvek istražujemo različite opcije“.

Kreator peticije odgovorio je u opisu peticije: „Iako su pomenuli da još istražuju tu mogućnost, verujem da funkciju podrške za miš i tastaturu nećemo videti još dugo – ako se ikada pojavi“.

U peticiji se dalje navodi da su performanse i cena Xbox Series X/S i Playstation 5 konzola postali dostojna konkurencija u odnosu na sklapanje PC konfiguracije, a posebno zbog nestašice hardvera.

Pošteno je, kako tvrdi Shadow, da igrači na konzolama imaju pristup istim funkcijama kao i PC igrači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment