RKC – Radovi

Što nam je potrebno?

Naša Politika Zaštite Osobnih Podataka upravlja načinom na koji se Vaši podaci koriste i spremaju (skladište). Našu Politiku Zaštite osobnih podataka možete pronaći na sljedećem linku:

Politika zaštite osobnih podataka

je Voditelj obrade osobnih podataka koje nam Vi (ispitanik) ustupate.

Podaci koji se prikupljaju su sljedeći:

Zašto su nam Vaši osobni podaci potrebni?

Vaši osobni podaci potrebni su nam kako bi Vam omogućili sljedeće usluge:

  • slanje obavijesti o iskljućenjima električne energije
  • slanje obavijesti o prekidima u dostavi vode
  • slanje obavijesti o prekidima u dostavi plina
  • slanje obavijesti o regulaciji prometa
  • slanje obavijesti o stanju u prometu
  • slanje obavijesti o vremenskoj prognozi

Što radimo sa osobnim podacima?

Vaši osobni podaci obrađuju se i čuvaju u podatkovnim centrima tvrtke AWS (Amazon Web Services) koja se nalazi u Irskoj. Hosting i pohrana Vaših podataka odvijaju se također u podatkovnim centrirma tvrtke AWS. Na sljedećem linku dostupne su informacije o usklađenosti AWS-a sa EU GDPR: AWS

Niti jedan pružatelj usluge treće strane nema pristup Vašim podacima, osim ako su oni zakonski zatraženi.

Koliko dugo zadržavamo podatke?

Vaše podatke zadržavamo sve dok je potrebno pružiti Usluge Vama i drugima, podložno pravnim obvezama za daljnje zadržavanje takvih informacija. Informacije povezane s vašim računom općenito će se čuvati sve dok više ne bude potrebno za pružanje Usluga ili dok nas ne zatražite da ih izbrišete ili ako je vaš račun izbrisan, ovisno što se dogodi prije. Nakon uklanjanja vašeg računa, može proći i do 30 dana da biste u potpunosti izbrisali vaše osobne podatke i zapisnike sustava iz naših sustava. Osim toga, možemo zadržati podatke iz izbrisanih računa kako bismo udovoljili zakonu, spriječili prijevare, naplatili naknade, riješili sporove, otklonili poteškoće, pomagali u istragama, provodili uvjete pružanja usluge i poduzeli druge radnje dopuštene zakonom. Informacije koje zadržavamo bit će obrađene u skladu s ovom obavijesti o privatnosti.

Koja su Vaša Prava?

Ako smatrate da su Vaši osobni podaci netočni ili nepotpuni, imate mogućnost zatražiti pregledavanje, ispravljanje ili brisanje tih podataka.

Ako imate pritužbi zbog postupanja s Vašim osobnim podacima, obratite se službenoj osobi zaduženoj za zaštitu osobnih podataka na adresi gdpr@rijeka.hr ili u pisanom obliku na adresu Korzo 16, 51 000 Rijeka. Naš službenik pregledati će Vašu žalbu i zajedno s Vama pokušati doći do rješenja problema.

Ako nakon prethodnih postupaka i dalje smatrate da se sa Vašim osobnim podacima ne postupa na adekvatan način sukladno zakonu, možete se obratiti tijelu nadležnom za zaštitu podataka i podnijeti žalbu (AZOP).

Privola

Na ovaj način dajem svoju privolu (suglasnost) da Grad Rijeka može obrađivati moje osobne podatke u gore navedene svrhe. Svjestan sam i obaviješten sam da, u bilo kojem trenutku, svoju privolu mogu povući putem forme za odustajanje od privole ili putem e-pošte na rkc@ri-ing.hr.

Source

Leave a Comment