Novi Imlek.rs sajt je stigao!

Kompanija IMLEK već dugi niz godina predstavlja sinonim za kvalitetne mlečne proizvode i uspešno poslovanje. Širok asortiman poizvoda doneo nam je veliki broj vernih kupaca, a principi poslovanja kojih se pridržavamo od osnivanja su zaslužni za tim koji čine vrhunski stručnjaci, kao i brojne saradnje na koje smo ponosni. Upoznajte se sa našim vrednostima.

Praktične i originalne ambalaže

Naš zaštitni znak je ljupka kravica koja se smeši sa pakovanja! Međutim, i posebne linije naših proizvoda, kao što su Balans+, Bello ili Jogood odlikuju se originalno dizajniranim i praktičnim ambalažama, koje se u najvećem broju slučajeva mogu konzumirati i “s nogu” – na putu do posla.

Ambalaža ima značajnu ulogu u održavanju vrhunskog kvaliteta i bezbednosti naših proizvoda. Uzimajući u obzir količinu ambalaže koju koristimo, taj aspekt našeg poslovanja ima značajan uticaj na životnu sredinu, pa radimo na smanjenju uticaja ambalaže u svakoj od faza životnog ciklusa: izradi, recikliranju, odlaganju.

IMLEK je, dakle, kompanija koja posvećuje punu pažnju svakom segmentu proizvodnje – od osluškivanja želja kupaca, odabira najkvalitetnijih sastojaka, izrade proizvoda, kreiranja atraktivne ambalaže do njenog efekta na životnu.

Briga o svakom detalju dovela je do toga da je IMLEK postao sinonim za najkvalitetnije mlečne proizvode i rado viđen gost svakog domaćinstva.

Source

Leave a Comment