Igraju „Squid Game“ u stvarnom životu

Popularni jutjuber kreirao je verziju „Squid Game“ serije u stvarnom životu.

Izvor: B92, Kotaku ponedeljak, 29.11.2021. | 14:56 -> 15:20 Podeli Foto: Faiz Zaki / Shutterstock.com

Foto: Faiz Zaki / Shutterstock.com

U Netflixovoj popularnoj seriji „Squid Game“, ulozi su visoki. Ako pobedite, dobijate 45,6 milijardi korejskih vona (oko 39 miliona dolara). Ako izgubite – umrete. Jutjuber MrBeast je sada kreirao „Squid Game“ u stvarnom životu, s tim što ulog nije život igrača.

Isto kao u originalnoj TV seriji, MrBeast-ova verzija uživo prikazuje 456 ljudi u numerisanim, zelenim trenerkama, koji se bore i takmiče kako bi osvojili gomilu novca. Pobednik osvaja 456.000 dolara.

To je dosta manje od onoga što je pobednik osvojio u seriji, ali ako je za utehu – ukoliko izgubiš, ne umireš. Umesto toga, ispod majice svakog igrača je pričvršćen mali uređaj koji „iskače“, pravi rupu na majici i izliva braonkastu tečnost.

Verzije „Squid Game“ serije u stvarnom životu su ranije već kreirane, ali je malo verovatno da je neka od njih rekonstruisala igre u ovoj meri.

Nazvana „MrBeast Game“, verzija iz stvarnog života sadrži rekonstrukciju svakog pojedinačnog seta iz serije — i to na impresivan način. Set „crveno/zeleno svetlo“ je oživljen, zajedno sa jezivom lutkom, a tu su i setovi za meč za potezanjem konopca, igra sa klikerima i stakleni most. Postoji čak i soba puna kreveta na sprat. Finalna igra je, međutim, drugačija.

Takođe, za razliku od originalne serije, oni koji budu eliminisani u kasnijim rundama dobijaju novac kao utešnu nagradu.

Zanimljivo je da verzija iz stvarnog života nema nijednu od dramatičnih priča ili mračnog nasilja, kakve smo videli u TV seriji. Ipak, MrBeast-ova verzija još uvek prikuplja preglede na YouTubeu.

Od kada je video stigao na YouTube 25. novembra, sakupio je preko 110 miliona pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment