Cyberpunk 2077 – konačno pozitivne ocene

Nova GTA trilogija i Battlefield 2042 možda su trenutno na meti ljutih gejmera, ali Cyberpunk 2077 je bez sumnje jedna od igara koja je imala ne samo katastrofalan početak već i katastrofalnu godinu jer nakon pojavljivanja na tržištu prošlog decembra, žalbe nezadovoljnih i ljutih igrača nisu prestale da stižu na adresu poljskog studija CD Projekt.

Izvor: B92, index.hr ponedeljak, 29.11.2021. | 19:35 Podeli Foto: Profimedia/SOPA Images Limited/Alamy Live News

Foto: Profimedia/SOPA Images Limited/Alamy Live News

Ali izgleda da se raspoloženje blago menja, a igra na Steam platformi dobija „veoma pozitivne“ ocene i jedna je od najprodavanijih igara.

Da ne bude zabune, PC izdanje je imalo najmanje problema od početka, a najveća primedba je bila što je igra razočarala u kontekstu onoga što je obećano i isporučeno.

Nakon što je omrznuta reklama splasnula i cene su pale za 50 procenata, mnogi SF šuteri su dobili šansu tako da je igra završila na drugom mestu najprodavanije na toj platformi, a Football Manager 2022 je držao prvo mesto.

Novi kupci su dodatno podigli ocenu pošto su naišli na prilično stabilnu igru nakon gomile zakrpa koja je verovatno bila znatno iznad njihovih očekivanja koja su drastično smanjena zahvaljujući katastrofalnim reakcijama na igru u vreme objavljivanja.

Podsetimo, verzije za konzolu bile su u toliko lošem stanju da je Soni u jednom trenutku povukao naslov iz prodaje, a XBox je prodao igru uz upozorenje da nije u najboljem stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

-1; i– ) { p[i].parentNode.removeChild(p[i]); } ]]> p:nth-of-type(2)“).after(articleRelated); ]]>
Source

Leave a Comment