Beograd vesti – Naslovi.net


Danas pre 10 sati

Na sahrane u Beogradu čeka se i duže od 10 dana, sahranjuje se i nedeljom i praznicima, a ispraćaji u kapelama skraćeni su na 15 minuta. Marina Račić iz JKP Pogrebne usluge Beograd koje održava 10 gradskih grobalja rekla je za RTS da su u oktobru… »

Blic pre 11 sati

Najveći broj poziva upućenih beogradskoj Hitnoj pomoći noćas je stiglo od psihičnih bolesnika, a onda i od hroničnih, koji imaju problema sa visokim krvnim pritiskom ili astmom, rečeno je Tanjugu iz Službe hitne pomoći. „Imali smo 121… »

Blic pre 10 sati

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, znamenitosti Beograda danas će svetleti narandžastom bojom koja simbolizuje borbu protiv tog nasilja. Tom bojom biće osvetljeni Narodna skupština, Palata Albanija, Most na Adi… »

Blic pre 9 sati

Grad Beograd organizuje doček Nove 2022. godine, a te noći nastupi će se održati na čak dve lokacije – ispred Skupštine Srbije, ali i na Sava Promenadi gde će okupljene zabavljati Goran Bregović. Naime, zamenik gradonačelnika Beograda, Goran… »

Alo pre 6 sati

Od početka godine oko 2.000 žena prijavilo je nasilje u porodici Sigurnoj kući u Beogradu, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je da je država razvila snažne mehanizme zaštite i da žene ne smeju da trpe nasilje. Vesić je… »

Alo pre 8 sati

Ekipe za hitne intervencije su na terenu i čine maksimalne napore da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku. Zbog kvara na delu magistralnog toplovoda (M3a) na distributivnom grejnom području Novi Beograd, od jutros su bez grejanja potrošači u… »

Kurir pre 49 minuta

Saobraćajne gužve ovog popodneva primetne su na većini lokacija u našoj prestonici. Kako se može videti na Naxi kamerama, najveće gužve su na mostovima Gazeli, Pančevačkom, Brankovom u smeru ka centru grada, ali i na auto-putu, Autokomandi… »

Mondo pre 6 sati

Jedan putnik u gradskom prevozu u Beogradu završio je danas sa opekotinama lica zbog pucanja instalacija. Jedan putnik u gradskom prevozu u Beogradu završio je danas sa opekotinama lica zbog pucanja instalacija. Opasna nezgoda odigrala se u Bulevaru… »

Politika pre 1 sat

U utorak uveče nepoznati počinioci bacili su sekiru i čekić kojim su razbijena stakla kapele na Jevrejskom groblju u Beogradu čime je pričinjena materijalna šteta. Na sreću, niko nije povređen, jer kada se to desilo niko nije bio u kapeli. Ovaj… »

Mondo pre 6 sati

Snimci neoprezne, nasilničke ili opasne vožnje šire se društvenim mrežama skoro svakodnevno, a jedan od njih, objavljen danas, prikazuje nesvakidašnju poteru policije koju je snimio jedan vozač na Novom Beogradu. Snimci neoprezne, nasilničke ili… »

Source

Leave a Comment